باغ رستوران بزرگ سه کاج
درباره این باغ رستوران
باغ رستوران بزرگ سه کاج در سال 1393 با سرمایه گذاری مالک و مدیریت مجموعه جناب آقای علی سپهی با پشتوانه نیم قرن تجربه (رستوران کرامت اهواز قدیم(موجود در ویکی پدیا)) در فضایی به مساحت 6000 متر مربع احداث گردید.
از فعالیت های این رستوران می توان به برگزاری انواع مهمانی ها،جلسات،تولد،اجرای موسیقی زنده،چایخانه و کافی شاپ،ارائه ی انواع مهمانی ها و جلسات،تولد،اجرای موسیقی زنده،چایخانه و کافی شاپ ،ارائه انواع غذای ایرانی،فرنگی و فست فود،انواع سالاد، پیش غذا و دسر در سالن اختصاصی مجموعه به ظرفیت 180 نفر ،محوطه ی باز به ظرفیت 25 نفر (دارای تخت ،آلاچیق،میز و صندلی )سالن Vip به ظرفیت 16 نفر و کافی شاپ به ظرفیت 50 نفر می باشد. از اهداف این مجموعه می توان تلاش برای رسیدن به رضایت حداکثری مهمانان به واسطه ی کنترل و آموزش دائم کارکنان به همچنین مواد اولیه ی با کیفیت به همچنین ساختن خاطره های ماندگار اشاره کرد.
